MISLI...ZAPAŽANJA...ISKUSTVA..

14 Jan, 2009

Početak

Generalna — Autor gordanuska @ 19:55

Da, rekli su mi da mogu knjigu da objavim i na blogu. Ja sam malko konzervativna u pogledu toga. Šta ću, kada uzmem knjigu u ruke osećam je kao da je živa, opipam korice i posle čitanja odložim na policu.

Toliko za sada. Nova sam na blogu. Još uvek ne mogu da počnemEmbarassed


Komentari

 1. Da li znate koja je najluđa stvar koju u ovom momentu možete da učinite u zemlji Srbiji s obzirom na svetsku.......? Pa, da date o otkaz. Upravo to sam učinila pre sat vremena i osećam se dobro. Provela sam 2 meseca na televiziji, shvatila da se nisam u tome pronašla i odlučila da izađem iz te priče. Šta ću sada? Ne znam. Idem dalje.
  Nemam vremena koje bih trošila na stvari koje ne volim. Ipak, oduvek su me učili da ljubav nije na prvom mestu. Kako sebe vidim za 10 godina? Sigurno ne kao nezadovoljnu voditeljku neke emisije. Mrzim kamere.
  Šta želim?
  Godina je počela...nema odekvatne reči kojom bi to opisala. Čini mi se da gore nije mogla. Udarac tupim predmetom u glavu. Prekid duge emotivne veze, novi posao koji od početka nisam simpatisala, pad imuniteta zbog nerviranja oko oba i neizbežan grip. Horoskop mi je katastrofalan. Posao - pogrešan, besparica; ljubav - raskid, samoća, tugovanje; zdravlje - temperatura.
  Bez obzira na to, ja sam dobila neopisivu snagu da se borim. Na mnogo toga mogu da utičem.

  Autor gordanuska — 02 Feb 2009, 14:04


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs