MISLI...ZAPAŽANJA...ISKUSTVA..

17 Maj, 2009

Mesec iznad FABUS-a

Generalna — Autor gordanuska @ 12:35

Neočekivano, odjednom se nađoh na splavu, na Dunavu, u romantičnoj atmosferi i ugledah Mesec iznad FABUS-a (za one koji nisu upućeni, to je jedan od privatnih fakulteta, koji forsira proizvodnju novih generacija fakultetski obrazovanih mladih ljudi kojima verovatno nije jasno koje je njihovo zvanje pri završavanju istog). Od silnih menadžera u svim oblastima privrede, doći će do ukidanja ostalih zanimanja. Novi smer - menadžer menadžera je verovatno u pripremi, a dobra reklama će kao magnet privući one koji ne vole baš mnogo da uče, ali imaju dovoljno novca, pa time kompenzuju svoju lenjost iliti nezaiteresovanost.
Neću da generalizujem, svuda ima pametnih ljudi, pa i na tom tzv. faksu, ali, opšte je poznato mišljenje da u većini slučajeva ta diploma može biti zamena za toalet papir. Uostalom, čak i diplome državnih fakulteta često mogu biti dobra reklama za "lakše se briše".


Komentari

  1. Sve si duhovito napisala... ali papir ti je trebao mnogo mekši od fabusovog... ja uvek nosim mirišljavi papir a ponekad i veću količinu...!!! Zlu netrebalo!!! I drugi put i treči!!!

    Autor Borislav — 05 Avg 2009, 21:12

  2. Srebrno mesecevo ogledalo rasteralo je dnevnu izmaglicu i ucinila pogled na svet lepsim. Cestitam na knjizi.

    Autor neko — 22 Maj 2009, 13:50


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs