MISLI...ZAPAŽANJA...ISKUSTVA..

04 Nov, 2013

NEKO TREĆE STANJE

Generalna — Autor gordanuska @ 14:26

Preko noći, ali bukvalno tako, počeo je život da menja svoj oblik. Lice nije više bilo lice, za naličje ne znam, samo znam da je počelo nešto novo da se događa. Nisam bila spremna na sve te promene. Dovoljno mi je bilo to što sam trudna, što mi se telo menja a psiha postaje sve više nestalna. Postala sam nemi posmatrač događaja koji su se odvijali oko mene, bez mogućnosti da biram kako će se odvijati, samo da probam da ih razumem, a ako ne to bar da ih prihvatim kao neminovne.

Teško mi je. Pretpostavljam da je do promena moralo doći....samo, zašto se sada sve odjednom menja?

Besane noći, beskrajna razmišljanja o novoj eri života, usamljenost, otuđenost bez preke potrebe i želje, težnja ka pažnji, ljubavi, nežnosti svakoga dana sve veća a praznina sve dublja.....

Malo je onih koji su ostali. Uvređena sam, pre povređena. A bila sam uvek za njih tu. Više kada su patili i trebali pomoć nego kada su se radovali i uživali u sreći sa onima sa kojima su je i gradili. Svakoga dana me to okupira. Boli. Ali proći će. Nije bilo pravo i iskreno prijateljstvo, ne treba da se kajem što je ova situacija poljuljala sve. Bolje ovako, mislim. Na muci se poznaju junaci. Preboleću i ovo. Samo treba vremena. Ali, reći ću. Sada ću da kažem i da sledeći put kada pozovu hitnu pomoć koja se nalazi na mojoj adresi, neću biti tu, biću tamo gde mi je lepše. Moram da prepisujem. Tako će mi biti bolje. Ništa ne očekuj ali nemoj ni da daješ drugima prostor da od tebe očekuju išta. Tada neće boleti. 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs